20 czerwca 2013 r. zakupiliśmy bilety do CNK dla dzieci ze SP w Dobrodzieniu

[in content:content_en line 27]: syntax error: unrecognized tag: mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400; (Smarty_Compiler.class.php, line 446)[in content:content_en line 27]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)20 czerwca 2013 r. zakupiliśmy bilety do Centrum Nauki Kopernik dla dzieci ze szkoły podstawowej w Dobrodzieniu.
Dla uczniow tradycyjnie została zorganizowana i sfinansowana przez Fundację wycieczka tematyczna po Starym Mieście i Trakcie Królewskim w Warszawie.

Z e-mail Pani Dyrektor SP w Dobrodzieniu:

27 czerwca 2013

Szanowni Państwo!

Motto przyświecające działalności Fundacji "Omnibus" im Franciszki Drab: "Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia" Alberta Einsteina dowodzi jak wielką wrażliwością na potrzeby ludzi jesteście Państwo obdarzeni. Przekonała się o tym grupa uczniów Publicznego Gimnazjum im. Jana Pawła II w Dobrodzieniu.

Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc finansową. Wsparcie, jakiego Państwo udzieliliście, pozwoliło uatrakcyjnić i wzbogacić program wycieczki do Warszawy zrealizowanej w dniach 20- 21 czerwca br.

Za Państwa pośrednictwem dzięki wspaniałemu, niezwykle zaangażowanemu w całe przedsięwzięcie i życzliwemu nam przewodnikowi p. Krzysztofowi Falkowskiemu uczniowie

w interesujący sposób poznali dziedzictwo i kulturę narodową, zabytki i atrakcje stolicy oraz bardzo przyjemnie spędzili czas.

Życzę dalszego rozwoju Fundacji oraz dalszej satysfakcji osobistej z wykonywanej tak szlachetnej pracy Wszystkim, którzy nam pomogli.

Serdecznie pozdrawiam-- Teresa Werner